Tym razem z nami będą:
- Miód rzepakowy, akacjowy, lipowy, wielokwiatowy, spadziowy - Pasieka Na Mokrych Michał Cejnuk (Gmina Sulejów)
- Miód z dodatkiem owoców liofilizowanych – Warsztat smaków Monika Cejnuk (Gmina Sulejów)
- Chleb na zakwasie – Naturalnie, na zakwasie Beata Naporska (Gmina Sulejów)
- Lody rzemieślnicze Kamienie Pingwin – Blanka Strzelczyk (Gmina Sulejów)
- Konfitura z borówki amerykańskiej – Gospodarstwo Rolno Sadownicze Rafał Fogiel (Gmina Sulejów)
- Syrop z borówki amerykańskiej – Gospodarstwo Rolno Sadownicze Rafał Fogiel (Gmina Sulejów)
- Artystyczne dekorowanie pierników - Zalukrowane Iwona Milczarek (Gmina Inowłódz)
- Sok z pigwowca – Plantacja Potok Mateusz Parol (Gmina Tomaszów Maz.)
- Jasieniotka (szalotka z ziołami) – KGW Jasienianki (Gmina Lubochnia)
- Jasieńskie susze ziołowe – KGW Jasienianki (Gmina Lubochnia)
- Lubocheński Festiwal Ubijania masła - Gmina lubochnia
|